Een leven in positieve gezondheid, dat is de basis waar ik je als leef(!)stijlcoach naartoe wil begeleiden. Met een uitroepteken achter het woord ‘leef’, want ik ben van mening dat een gezonde leefstijl de basis is om datgene te kunnen (blijven) doen wat zin geeft aan het leven.

Wat is een gezonde leefstijl?

Een gezonde leefstijl omvat meer dan alleen gezond eten en voldoende bewegen. Het is per persoon verschillend wát gezonder eten precies inhoudt en in welke mate er bewogen kán worden. Daarnaast spelen andere factoren een rol. Denk aan roken, alcohol, stress en slaap. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat tot 80% van de welvaartsziektes (waaronder hart- en vaatziektes, diabetes en COPD) kan worden voorkomen door een gezonde leefstijl. Daarnaast ervaart iemand met een gezonde leefstijl meer energie, minder (pijn)klachten en een hogere kwaliteit van leven. Een gezonde leefstijl heeft dus alles te maken met je eigen gedrag en begint bij het besef dat je grotendeels zelf verantwoordelijk bent voor je eigen gezondheid.

Wat ik als leefstijlcoach voor jou kan betekenen

Als leefstijlcoach begeleid ik jou in het proces naar een gezondere leefstijl. Ik help je bewust te worden van jouw gedrag en samen onderzoeken we de achterliggende redenen van dit gedrag. Daarnaast deel ik mijn kennis over gezond gedrag en geef ik praktische tips en handvatten om dit toe te passen in jouw dagelijks leven. Iets wat steeds moeilijker wordt in een maatschappij waarin ongezonde keuzes vaak onbewust worden genomen en tijd voor jezelf steeds schaarser wordt.

Onder mijn begeleiding leer je op maat gemaakte, nieuwe gewoontes en gedragingen aan waar jij je goed bij voelt. Stap voor stap ontwikkel je een nieuwe leefstijl die passend, haalbaar en daarmee blijvend is; In tegenstelling tot de vele crashdiëten of personal body programs op de markt. Schaap Support streeft naar een langdurig effect, zonder terugval in oude gewoontes. Samen creëren wij een overzicht van jouw doelen, maken we plannen en vervolgens kom jíj in actie – Jíj voelt het en zíj zien het!

    • Ben jij er klaar voor om de verantwoordelijkheid over je eigen gezondheid terug te nemen?
    • Ben jij er klaar voor om eindelijk duurzaam gewicht te verliezen?
    • Ben jij er klaar voor om je gezond, energiek en zelfverzekerd te voelen?

Denk je mijn hulp te kunnen gebruiken?

Neem dan nu contact op om de opties te bespreken of plan vrijblijvend een gratis intakegesprek in!

 

Full 1
Full 1
Cookies passen niet echt bij een gezonde leefstijl... maar wil je deze digitale cookies wel accepteren?