Karin (64)
“Vanuit het buitenland heb ik diverse keren de hulp in geroepen van Tilaka, zowel per Whatsapp als telefonisch. Hoe fantastisch is dit, als ik therapeuten in den vreemde moet ontberen. Ik was elke keer binnen een paar dagen klachtenvrij. Betaling per tikkie was ook ideaal. Bedankt!”[/stm_testimonial]

Annie (36)
“Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik doorverwezen ben naar jou. Het voelt echt zo goed om dit op deze manier aan te pakken en ben ontzettend blij dat ik niet voor de operatie ben gegaan. Ik ben je zo dankbaar voor je steun en inzichten omtrent het aanpassen van mijn leefstijl. Vooral het feit dat alles ermee samen hangt, hoe belangrijk het is om steun van je omgeving te krijgen en het stukje inzicht over voeding hebben mij enorm geholpen. Plus je luisterend oor. Door jou besef ik wat ik kan en wat ik wil.”

 

Hanna (58)
“Ik heb Tilaka leren kennen als fysiotherapeut. Nou heb ik verschillende fysiotherapeuten gehad. Wat Tilaka bijzonder maakt, is dat zij een degelijke kennis heeft van haar vak. Ik waardeer haar drive om mensen beter te maken. Geen eindeloze behandelingen. Als coach, heeft zij mij succesvol ondersteund in het voor traject van een gastric bypass operatie. Na de operatie ben ik uiteraard weer naar haar geweest voor het opbouwen en vertrouwen hebben in mijn lichaam. Nadat ik ruim 30 kg ben afgevallen, heeft zij mij vanuit haar expertise als personal trainer geholpen bij het opbouwen en versterken van mijn spieren. Daarbij niet te vergeten dat Tilaka een prettige persoonlijkheid heeft en een behoorlijk dosis humor, wat het samenwerken nog aangenamer maakt.”

Lobke (41)
“Vorig jaar kreeg ik steeds meer last van mijn linker schouder, ik had continue pijn en ik kon er niet meer van slapen. Ik besloot om naar de huisarts te gaan. Zij gaf aan dat er waarschijnlijk een ontsteking in mijn schouder zat en dat ik twee weken 2 of 3x per dag ibuprofen moest slikken. Maar de pijn ging niet weg en ik ging terug naar de huisarts en kreeg een injectie in mijn schouder. Daarnaast adviseerde zij mij ook om naar een fysiotherapeut te gaan om de oorzaak van de klachten aan te kunnen pakken. Dit heb ik gedaan. Dit verlichtte de pijn in mijn schouder iets, maar deze kwam al snel weer terug. De fysio gaf na een aantal maanden aan dat ik terug moest naar de huisarts, want zijn therapie had volgens hem niet goed genoeg gewerkt. De huisarts gaf mij opnieuw een injectie in mijn linker schouder. Opnieuw voelde ik eerst verlichting, maar voelde ik al snel ook dat de pijn weer terug kwam. Ik kwam Tilaka tegen op een feestje en deed mijn verhaal. Tilaka onderzocht mij kort om te weten waar waar de pijn precies vandaan kwam en deed mij een aantal oefeningen voor die ik dagelijks moest doen, ook stuurde ze deze nog via de email. Een aantal weken later was ik – tot op de dag van vandaag – klachtenvrij. Helemaal blij dus met haar advies!”

[/vc_column][/vc_row]

Graag ontvang ik jouw referentie via onderstaand formulier

Cookies passen niet echt bij een gezonde leefstijl... maar wil je deze digitale cookies wel accepteren?