Fysiotherapie trajecten zijn er vaak op gericht van je klacht af te komen door intensieve begeleiding van een fysiotherapeut. De commitment om wekelijks naar een fysiotherapeut te gaan, voelt daarmee voor veel mensen met (lichte) klachten als drempel. Met als gevolg langdurig sluimerende klachten of verergering hiervan. Schaap support biedt de (online) oplossing!

Diagnose, inzicht en advies op maat

Ik geloof dat patiënten door een heldere diagnose en inzicht in de oorzakelijke- en herstelfactoren van een klacht zichzélf goed kunnen helpen. Hierdoor blijf je zo zorgonafhankelijk mogelijk, iets dat steeds minder vanzelfsprekend is in de huidige samenleving. Met advies op maat en vervolgens jouw eigen inzet kom je van je klacht af en zorg je er voor dat deze niet meer terug komt. Ik kan jou daarbij helpen.

Persoonlijk online fysiotherapeutisch advies

Heb je slechts een korte fysiotherapeutische vraag?
Whatsapp mij deze dan. Je mag vervolgens zelf bepalen of jij de gegeven adviezen het betalen waard vindt middels een ‘open’ betaalverzoek.

Heb je een uitgebreidere vraag en wil je een passende diagnose en advies?
Vul dan onderstaand formulier in over jouw klacht. Op basis van het toegestuurde – en eventueel wat extra vragen retour – maak ik een analyse. Binnen 3 werkdagen stuur ik je de informatie en adviezen die nodig zijn om zo snel en duurzaam mogelijk van jouw klacht af te komen.
Afhankelijk van de tijd die ik gespendeerd heb aan het advies, zal het tarief variëren tussen minimaal €10,- en maximaal €30,-. Als jouw klacht niet ‘online’ opgelost kan worden, volgt er geen factuur.

Persoonlijk offline fysiotherapeutisch advies

Kan jouw klacht niet online opgelost worden, of heb je sowieso een voorkeur voor face-to-face contact? Dan kun je een afspraak met mij inplannen via het contactformulier. Dit consult zal bij jou thuis plaatsvinden, hierbij beperk ik mij tot de regio Amsterdam Centrum, Zuid en Oost. Tarieven zijn afhankelijk van de duur van het consult. Mocht het mijns inziens noodzakelijk zijn daadwerkelijk in behandeling te gaan bij fysiotherapie praktijk, dan kan ik advies geven over een geschikte therapeut bij jou in de buurt.

Kortom

Heb je een korte vraag op fysiotherapeutisch vlak, wil je advies over hoe je om moet gaan met een klacht, of ervaar je terugkerend lichamelijk ongemak en wil je graag op zoek naar een duurzame oplossing? Neem contact op voor de mogelijkheden en/of stuur een ingevuld formulier op voor een directe analyse.

Zo kun jij snel weer pijnloos bewegen, want bewegen is leven!

Full 1
Full 1
Cookies passen niet echt bij een gezonde leefstijl... maar wil je deze digitale cookies wel accepteren?