Tarieven & werkwijze

  • Voor iedere dienst van Schaap Support wordt een vast uurtarief van €60,- gehanteerd.
  • Schaap Support is werkzaam in de regio Amsterdam Centrum, Oost & Zuid en online wereldwijd.
  • Afhankelijk van het type dienst en jouw situatie vindt deze digitaal, in de buitenlucht of bij jou thuis plaats.
  • De diensten worden particulier aangeboden waardoor een verwijzing nooit nodig is.

Wat kun je ongeveer verwachten?

Reken voor een Leefstijlcoach traject een minimale duur van 3 maanden tot maximaal 2 jaar, waarbij de intensiteit van het contact af hangt van de fase waarin je zit. De gemiddelde duur van een gesprek is 60 minuten. Hoe dit precies ingevuld wordt zal in samenspraak worden bepaald tijdens een kosteloos intakegesprek. Na dit gesprek kun je zelf bepalen of je de samenwerking met Schaap Support aan gaat.

Personal Training sessies duren gemiddeld een uur, hier kan van worden afgeweken als dit beter past bij jouw doelen of planning.

Hoeveel je kwijt bent aan een Fysiotherapeutisch Advies hangt (ook) af van de duur dat ik met jouw casus bezig ben. Een kort digitaal advies kan €10,- kosten, terwijl een uitgebreid onderzoek en herhaaldelijke adviezen uiteindelijk meer zullen kosten. Maar nooit meer dan wat nodig is om jou zo zelfstandig en duurzaam mogelijk van je klacht af te helpen!

Pakketkeuze

Ook kun je ervoor kiezen om een pakket af te nemen. Dat is voordeliger dan losse diensten. Een pakket heeft een geldigheidsduur van 1 jaar en kan worden ingezet op alle Schaap Support diensten. Hiermee kan coaching worden gecombineerd met training en kan ik je ook direct adviseren bij lichamelijk klachten. Afhankelijk van jouw doelen en naar aanleiding van het intakegesprek, bepalen wij samen welk pakket het best past bij jouw situatie.

  • Low Support – 6 uur voor €300,-
  • Medium Support – 12 uur voor €550,-
  • High Support – 24 uur voor €1.000,-

Alle tarieven zijn exclusief BTW (21%)

Neem contact op om jouw persoonlijke opties te bespreken of vrijblijvend een gratis intakegesprek te plannen.

Cookies passen niet echt bij een gezonde leefstijl... maar wil je deze digitale cookies wel accepteren?