Intensief bewegen of sporten kost energie. Daarom voelt voor velen de drempel om in beweging te komen na een werkdag of op een vrije dag waarop juist even ‘niks’ gedaan mag worden hoog. Schaap Support wil jou motiveren meer in beweging te komen op een voor jou passende manier. Zodat je er plezier aan beleeft en kunt ervaren dat sporten vooral energie gééft.

Individueel Trainen

De trainingen worden altijd buiten gegeven in de regio Amsterdam-Oost. De duur en invulling hiervan wordt individueel afgestemd. Zo biedt Schaap Support een verscheidenheid aan mogelijkheden aan: van wandelen tot hardlopen, van bootcamps voor beginners tot bootcamps voor gevorderden en van doelgerichte trainingen tot trainingen voor algemene fitheid. Het belangrijkste hierbij is dat jij je prettig voelt bij de manier van trainen en eruit haalt wat voor jou van belang is.

Groepstrainingen

Naast individuele trainingen is het ook mogelijk om voor trainingen in groepsverband te kiezen tot maximaal 6 personen, de prijs per uur blijft hetzelfde. In het geval van 6 personen betaal je dus nog maar €10,- per persoon per uur. In overleg wordt bepaald wanneer en waar de lessen plaatsvinden, op welk niveau er getraind gaat worden, wat het belangrijkste doel is van de trainingen en hoeveel lessen er worden afgenomen. Hoe meer lessen er worden afgenomen, hoe aantrekkelijker de korting.

Benieuwd wat ik precies voor jou (en je vrienden) kan betekenen? Neem dan nu contact op om de opties te bespreken!

 

Full 1
Full 1
Cookies passen niet echt bij een gezonde leefstijl... maar wil je deze digitale cookies wel accepteren?