Als fysiotherapeut zijn er veel verschillende competenties die je moet beheersen. Van theoretische en praktische vaardigheden tot gesprekstechnieken en het schrijven van een scriptie. Met zulke uiteenlopende competenties, kan het zijn dat je als fysiotherapiestudent soms vastloopt. Door bijles te volgen in een vak waar je moeite mee hebt, snap je de materie beter en is het mogelijk deze af te sluiten als één van je beste vakken; ik spreek uit ervaring. Daarom ben ik ervan overtuigd dat bijles een krachtige, extra tool is om jouw opleiding succesvol en met plezier af te ronden.

Mijn specialismen

Met 8 jaar ervaring binnen de eerstelijns fysiotherapie kan ik mezelf een ervaren therapeut noemen. Daarbij heb ik altijd met heel veel plezier en enthousiasme de stagiair(e)s in onze praktijk begeleid. Mijn specialisme ligt bij orthopedische aandoeningen met een focus op schouder gerelateerde aandoeningen. Verder gaat mijn belangstelling uit naar vakken als neurologie en anatomie of kan ik je ondersteunen bij praktische vakken om juiste diagnoses bij patiënten te kunnen stellen.
Als leefstijlcoach beschik ik over ruimschootse ervaring op het gebied van gesprekstechnieken, coaching, kennis over leefstijl gerelateerde aandoeningen en de preventie hiervan. Met een achtergrond in de bewegingswetenschappen en een gepubliceerd onderzoek op mijn naam, kan ik jou bovendien helpen bij onderzoeksgerelateerde vakken en schrijfvaardigheid (Nederlands of Engels).

Bijles op maat

Naast mijn interesse voor het vak, word ik er vooral heel blij van om deze kennis en ervaring over de dragen aan een nieuwe generatie fysiotherapeuten in de vorm van bijles. Met als belangrijkste doel om mijn studenten de materie te laten snappen, in plaats van de materie uit het hoofd te leren. Deze lessen geef ik persoonlijk, zijn toegespitst op de competenties of vakken waar jij moeite mee hebt en vinden plaats bij jou of mij thuis voor slechts €30 per uur. Dus, kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken bij je studie? Stuur mij dan gerust een Whatsappje, e-mail of neem telefonisch contact op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Cookies passen niet echt bij een gezonde leefstijl... maar wil je deze digitale cookies wel accepteren?